Naše štúdio je energeticky očistené, pozdvihnuté na výššiu vibráciu pozitívnej energie.

Čo je dowsing ( prútkovanie )

Keď počujeme slovo “ prútikár” vybaví sa nám väčšinou deduško v záhrade, ktorý s dreveným prútikom v tvare Y hľadá miesto pre studňu. Áno, aj toto je prútkárenie :-). Kedysi totiž každá dedina aj na Slovensku mala svojho prútikára - človeka, ktorý mal dar (cítil energie) a vedel ľuďom povedať veci ako napríklad kde majú kopať studňu, kde spať majú a kde nemajú, ak nechcú byť chorí. V súčasnej modernej dobe by sme pravdepodobne povedali, že určil, kde je geopatogénna zóna a ako sa jej negatívnym vplyvom vyhnúť.

Toto remeslo je staré ako ľudstvo samo, my ho dnes len znovuobjavujeme. Je však iná doba a to, čo stačilo kedysi, už dnes nestačí. Dnes na nás vplývajú nielen geopatogénne zóny (o nich neskôr), ale od vynálezu elektriny, bezdrôtových technológií, satelitných signálov GPS a wifi na nás pôsobí oveľa viac negatívnych vibrácií okolia, ktoré či chceme, či nechceme, vplývajú na nás, naše zdravie, sústredenie, spánok, vzťahy, úspech...

Prútkárenie, ktorému sa venujem ja, sa volá Diamond Dowsing. Je to fungujúci systém odhaľovania rôznych negatívnych vplyvov okolia, ktoré na nás doma podvedome negatívne pôsobia a ich ošetrenie pomocou starej egyptskej technológie. Tento systém vytvorila Marie Diamond, majsterka Feng Shui i prútkárenia, svetová transformačná líderka a známa učiteľka z fenoménu The Secret (Tajomstvo). A práve cez ňu som sa k prútkáreniu dostala ja.

Zuzka Tylková

 

Opýtali sme sa Zuzky:

rozhovor Katarína Ježovicová

 

Vyštudovala som obchodnú fakultu na Ekonomickej fakulte v Bratislave s červeným diplomom a začala som kariéru event manažérky v Prahe. Takže popravde, v živote by mi ani nenapadlo, že budem robiť nejaký dowsing. Ale človek mieni, pán Boh mení. Dostala som sa k dowsingu ako slepé kura k zrnu. Asi tým, že som si veľmi priala v živote robiť zmysluplné veci, ktoré menia ľuďom životy. Niečo, čo ma bude baviť a skutočne napĺňať. A pán Boh mi poslal do cesty Marie Diamond a dowsing. Minulý rok som s ňou začala popri mojej dowsingovej praxi aj veľmi intenzívne spolupracovať na šírení jej duchovnej múdrosti a učenia tu v strednej Európe. Začala som prekladať mentoringy, Feng Shui konzultácie, Privátne kruhy pre Lídrov, neskôr semináre a aj ich organizovať, stala som sa koordinátorom jej projektov v tomto regióne. Neuveriteľne ma táto spolupráca posunula vpred po všetkých stránkach.

Vždy som túžila učiť sa od najlepších. Keď som sa cítila pripravená na zmenu, učiteľka vstúpila do môjho života. Ako sa objavila na scéne, celý môj život sa zmenil :)) Okrem dowsingu sa venujem aj práci s lídrami, tvorivým činnostiam, konzultáciám a momentálne si zakladám svoju prvú firmu, ktorá je v súlade s poslaním, ktoré som sem prišla vykonať :)

Poslednú dobu na mňa veľmi silno pôsobí Zákon príťažlivosti mojej duše a cítim, že je najvyšší čas plne sa venovať svojmu poslaniu. Podľa Knihy Energetických číslic od Marie Diamond som Tvorca Bohatstva a to teraz začínam napĺňať. Neznamená to ale, že teraz je čas začať robiť tvrdý biznis a zarábať veľké peniaze :)) Práve naopak. Hojnosť je pre mňa komplexná záležitosť. A verím, že kým jedna z týchto stránok chýba, človek nie je skutočne bohatý. Veď slovo "Bohatý" značí Boh a Ty. Preto je pre mňa prvoradá hojnosť duchovná (sloboda, pravda, láska, pokoj a svetlo v duši, radosť). Z Ducha sa potom manifestuje zo Formy. A preto je aj hojnosť materiálna rovnako dôležitá. Prišli sme sem ako duchovné bytosti, no žiť v materiálnom svete. Dokiaľ medzi týmito zložkami nebude rovnováha, človek nebude skutočne slobodný a šťastný, nie skutočne Bohatý :) A s týmto chcem ľuďom v živote pomáhať. Nájsť tú rovnováhu, aby sa každý cítil byť BohaTý.

 

Aký vplyv má Dowsing na naše štúdio ?

 

Aký význam má dowsing pre naše štúdio DOWSING a ako to klienti môžu pociťovať?

 

V prvom rade Ťa chcem za štúdio pochváliť. Je krásne zariadené a cítiť z neho dobrú energiu, za ňou Tvoje poslanie a vyšší zmysel. To všetko energiu v priestore totiž ovplyvňuje. Verím, že k Tebe do štúdia chodia ľudia, ktorí sa zaujímajú o prepojenie tela a ducha, o energie a sami sa chcú posunúť na vyššie vibrácie, spojiť sa hlbšie sami so sebou. Ošetrením geopatogénnych zón a negatívnych elektromagnetických vibrácií v štúdiu sme vytvorili priestor s vyššími vibráciami. Ľudia sú totiž väčšinu času v Beta mozgových vlnách, no ideálne a veľmi ozdravujúce je pre nich, keď sú v Alfe alebo pri spánku aj Théta vlnách. To platí aj pre prietory. Väčšina z nich je v Beta vlnách. Diamond Dowsing pozdvihne priestor na Alfa vlny. Tu sa vie človek ľahšie sústrediť, koncentrovať, uvoľniť - cíti sa ľahšie. Z priestoru sme ťaživé energie odstránili. Je to tu energeticky čisté, preto sa tu človek teraz cíti ľahšie a všetko sa mu dá ľahšie - sústrediť, uvoľniť myseľ, spojiť sa so sebou, koncentrovať v asánach, dokáže byť ľahšie tu a teraz, nemusí sa o to tak usilovne snažiť sám v sebe. Vypli sme totiž to, čo to v priestore blokovalo. Takto sa aspoň u Teba v štúdiu môžu klienti ľahšie dostať na vyššie vibrácie nielen cvičením jogy, ale prospieva im už len samotný pobyt v tomto priestore. Bohužiaľ tu trávia len hodinku - dve svojho času párkrát do týždňa, no môžu mať zásadný zmysel pre ich duchovnú evolúciu. Práve v súlade s cvičením jogy v takomto priestore môžu nastať tie momenty, ktoré naštartujú zásadné pozitívne zmeny v ich životoch. Preto odporúčam žiť a pracovať v prostredí, ktoré je energeticky čisté a skutočne človeka podporuje. To je vyšší level, na ktorý je podľa mňa dnes tak veľa ľudí pripravených. Stále cítia, že niečo doma nie je v poriadku, ale nevedia čo a ani ako to majú riešiť. Vnímam to tak, že tento krok je dnes pre veľa ľudí nielen žiaduci ale dokonca nutný, aby sa mohli vo svojej evolúcii a na svojej ceste životom posunúť na vyššie vibrácie, na vyššiu úroveň.

 

Čo sú kruhy (kvantové kruhy) v našom štúdiu a akú majú schopnosť?

 

Tieto kruhy sú kvantové energetické prstence. Sú dôležitým nástrojom pri vytváraní Osvietených priestorov. Každý prstenec je ručne vyrábaný a aktivovaný starými egyptskými technikami tak, aby tvoril kvantové pole alebo “bránu do neba”, či vír pozitívnej energie, kdekoľvek je umiestnený. Energetické polia, ktoré prstence vytvárajú, pomáhajú zvyšovať vibrácie daného priestoru a môžete ich použiť viacerými spôsobmi. V štúdiu sú veľké prstence, okrem nich existujú stredné (tie sa používajú na nosenie na tele) a malé prstence (prenosné hocikam, ideálne na cestovanie).

Chcete vedieť viac, čítajte blog Zuzky Tylkovej o dowsingu.

 

Zdielať:

Naše novinky na dosah

Prihláste sa k odberu našich noviniek o výnimočných akciách v JOGA ZDRAVO.

Zadajte správnu emailovú adresu

Máte otázky?

Napíšte nám

Neváhajte a pošlite nám akékoľvek otázky. Radi na ne odpovieme.

Vyplnte toto políčko
Vyplnte toto políčko
Vyplnte toto políčko
Chyba vloženia súboru: - Súbor je veľký (MB) max. {{f.$errorParam}}
Pracujem...
Pracujem...
Adresa

Trnavská cesta 41/A, 831 04 Bratislava

Navigovať
Telefónne číslo +421 948 303 353
Emailová adresa info@jogazdravo.sk
Otváracie hodiny štúdia

Po-Štv07:00 - 20:00
Piatok 07:00 - 12:00
Sobota 09:00 - 12:00
Nedeľa 09:00 - 12:00
18:00 - 20:00