– 07.10.2020 – 2 minúty čítania

V JOGA ZDRAVO je pre nás komunita na prvom mieste, a preto sme sa rozhodli, že urobíme všetko pre to, aby to každý z Vás aj cítil. Preto sme sa rozhodli spustiť lojalitný program, ktorý Vás odmení ak budete súčasťou komunity JOGA ZDRAVO.

Prvým veľkým benefitom a príležitosťou pre každého nášho člena je možnosť cvičiť aj celý rok ZADARMO.

Ako sa to dá? Je to vôbec možné?

Áno, v JOGA ZDRAVO sa snažíme tvoriť komunitu a pomáhať našim členom v tom, aby urobili niečo pre svoje zdravie a myseľ a trávili čas s ľuďmi, ktorých majú radi. Stačí ak náš člen pozve svoju kamarátku /kamaráta/partnera/partnerku k nám na prvú hodinu v JOGA ZDRAVO (neplatí pre online hodiny). Tú má dokonca ako prvú každý v JOGA ZDRAVO ZADARMO.  Ak si následne Vami pozvaná kamarátka/kamarát/partner/partnerka zakúpi svoje prvé členstvo u nás, tak tomu kto ho pozval darujeme kredit vo výške 10% z hodnoty zakúpeného členstva tvojej pozvanej osoby. Následne si môže náš člen využiť tento kredit na nákup členstiev, tovaru alebo iných služieb, ktoré máme v aktuálnej ponuke. Kredit ti dôjde okamžite po zakúpení v podobe mailu s kódom, ktorý si môžeš uplatniť pri najbližšom nákupe.

 

 

Tu však stále nekončíme a v JOGA ZDRAVO odmeňujeme každého člena aj za to, že s nami cvičí a za to, že si zakúpi nové členstvo tesne pred ukončením platnosti svojho aktuálneho. Pre každého, komu končí členstvo a zakúpi si vopred do 5 dní pred skončením svojho aktuálneho členstva dávame zľavu 2% na nové. Chceme sa Vám drobnosťami odvďačiť za Vašu vernosť.

Máte narodeniny?

My ich radi oslávime s vami! Každý z nás rád oslavuje, a preto sme sa rozhodli každému dať v tento krásny sviatok 10% zľavu na členstvá pre skupinové hodiny jogy, ktoré máme aktuálne v ponuke. Každého z Vás taktiež bude čakať aj malý darček, ktorý bude pre Vás pripravený na recepcii.

 

Váš tím JOGA ZDRAVO

 

MÁTE OTÁZKU? NAPÍŠTE NÁM.